Alla inlägg den 4 mars 2011

Av drommenomenfamilj - 4 mars 2011 22:44

Var inne på kliniken idag på förmiddagen för att kolla äggblåsorna och för att ta ett blodprov. En rutinkoll - inget annat. Blåsorna var många men det såg bra ut så vi åkte glada därifrån i förmiddags med ett schema inför kommande dagar. Tanken var att jag skulle ta ägglossningssprutan imorgon kväll och att ägguttag skulle bli på måndag. Men...


...så blev det inte. 


I eftermiddag ringer dom ifrån kliniken och har då fått tillbaka mitt blodprov från labbet. Och det är inte bra. Det är riktigt illa. Mitt östrogenvärde har skjutit i toppen och nu riskerar jag att ÅTERIGEN bli överstimulerad. HUR KUNDE DETTA HÄNDA?????


Så nu ser planen ut så här. Ikväll fick jag enbart ta en spruta orgalutran (som förhindrar ägglossning) och detta ska jag även göra imorgon kväll. Jag ska vila, vila och vila och får inte arbeta utan dom ville att jag skulle sjukskriva mig omedelbart. WHAT? Jag mår ju liksom bra för övrigt! Detta känns så himla konstigt. Det är konstigt att vara "sjuk" när man känner sig frisk. Blodet säger ju dock en helt annan sak. Hursomhelst - på söndag ska jag till sjukhuset för att ta ett nytt blodprov och på måndag ska jag tillbaka till kliniken för ytterligare blodprov samt ultraljud. Vet inget om nånting nu. Det enda dom kunde säga idag är att vi ska ta en dag i taget nu, att jag MÅSTE vila samt att min läkare kontaktar mig på söndag för vidare information. 


Tror ni att jag är less på det här???? Hahahahaha...japp, då tror ni HELT RÄTT!!!


Presentation


Jag heter M, är 32 år och bor i Stockholm. Välkommen till min blogg som handlar om vår kamp om att få ett barn. Vi är oförklarligt barnlösa och har försökt få barn i 4,5 år. Efter 9 misslyckade IVF-försök blev vi gravida på försök nr 10 - med tvillingar!

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards